Vinyl parket

Wij werken met Floorify vinyl parket

Wij werken met de vinylvloeren van Floorify. Deze collectie combineert de nieuwste technologieën met een oogverblindend design, waardoor jouw interieur een tijdloze en moderne uitstraling krijgt.

Waarom Kiezen voor Vinyl Vloeren?

  1. Duurzaamheid: Onze vinyl vloeren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit betekent dat jouw vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien, zelfs in drukbezochte ruimtes.

  2. Realistische Hout- en Steenstructuren: Dankzij geavanceerde printtechnologieën reproduceren we authentieke hout- en steenstructuren tot in het kleinste detail. Het resultaat is een vloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de natuurlijke schoonheid van hout of steen weerspiegelt.

  3. Eenvoudige Installatie: Onze vinyl vloeren zijn ontworpen met installatiegemak in gedachten. Of je nu een doe-het-zelver bent of liever professionals inschakelt, het plaatsen van onze vloeren is snel en efficiënt.

  4. Onderhoudsvriendelijk: Geniet van een stressvrij onderhoudsregime. Onze vinyl vloeren vereisen minimale inspanning voor reiniging en onderhoud, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je prachtige vloer en minder tijd kwijt bent aan schoonmaken.

© Floorify

© Floorify

Bij Fastré parketvloeren begrijpen we dat de juiste installatie van je vinyl vloer net zo belangrijk is als de vloer zelf. Hier zijn redenen waarom je voor ons moet kiezen voor een vakkundige installatie-ervaring:

  1. Vakmanschap: Ons toegewijde team van ervaren vakmensen staat garant voor vakmanschap van het hoogste niveau. 

  2. Expertise in Vinyl Vloeren: We kennen vinyl vloeren door en door. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om eventuele uitdagingen tijdens het installatieproces vakkundig op te lossen.

  3. Aandacht voor Detail: Wij geloven in de kracht van details. Ons team zorgt ervoor dat elke hoek, naad en rand perfect is afgewerkt. 

  4. Efficiëntie en Planning: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Ons efficiënte installatieproces en strakke planning zorgen ervoor dat je snel van je nieuwe vloer kunt genieten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

  5. Klantgerichte Service:  Ons vriendelijke en behulpzame team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Scroll naar boven