Reparaties

Veel mensen denken dat bij overname van een nieuwe woning of in een andere situatie de houten vloer niet meer gerenoveerd kan worden. Dit is echter in veel gevallen wel degelijk mogelijk en wij vinden het bovendien een uitdaging om een gebruikte vloer een nieuwe uitstraling te geven en in ere te herstellen.

Het overkomt ons allemaal wel eens dat de parketvloer schade oploopt. Soms is de schade dusdanig, dat alleen schuren en een nieuwe beschermlaag niet voldoende is. Een veel voorkomende oorzaak van schade aan een parketvloer is waterschade, bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer of van de afwasmachine, soms zelfs door een niet goed aangesloten radiator.
Als gevolg van deze of andere schade is uw vloer bol gaan staan of vertoont dusdanige vochtplekken dat de schade alleen maar kan worden hersteld door een deel van uw parketvloer te verwijderen en te vervangen door nieuw hout, van hetzelfde soort en maat. Meestal is het dan tevens noodzakelijk om het nieuw gelegde gedeelte en de bestaande vloer te schuren en af te werken. Soms kan ook worden volstaan met het schuren en afwerken van het gerepareerde gedeelte. Door onze jarenlange ervaring van het leggen en herstellen van parketvloeren is na oplevering van uw vloer vaak bijna niet meer te zien waar de reparatie heeft plaatsgevonden.
Scroll naar boven